Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Titkos terv 50 millió afrikai
  2008-10-21 23:33:42, kedd
 
  Titkos terv 50 millió afrikai munkás Európába telepítésére

Egy angliai lap szerint több, mint 50 millió néger munkást kell meghívni az EU-ba, egy titkos hosszútávú terv szerint.
hubatka, k, 2008/10/21 - 11:01

Brüsszeli közgazdászok állítása szerint 56 millió munkásra lesz szükség 2050-ig az EU tagállamaiban, hogy ellensúlyozzák a csökkenő születési és emelkedő halálozási arányok miatt Európa-szerte bekövetkező népességcsökkenést.
Vitatott adófizető-forrásként munkaerő-kirendeltség nyílt a héten Maliban, az első lépésként ,,az emberek EU és Afrika közötti szabad mozgása" népszerűsítésében.

Az EUROSTAT, az Európai Statisztikai Hivatal jelentése figyelmeztet, hogy két év alatt nagyszámú bevándorlóra lehet szükség a hiány miatt, hogy az öregedő lakosság nyugdíj és egészségügyi szükségletei biztosítva legyenek.

Állítja: az alacsony termékenységi aránnyal bíró országokban nagy számú bevándorló munkásra lehet szükség a következő évtizedekben, ha meg akarják őrizni a munkaképes korú lakosság létező arányát.

,,Elégséges mennyiségű munkaképes korú ember megléte életbevágó fontosságú a gazdaság és az állami adóbevételek szempontjából".

Francoise Castex jelentése bevándorlókat hív, biztosított törvényes jogokkal, és bebocsáttatással a társadalmi jólét (mint például a nyugdíj) rendszerébe.

Castex szerint a tagállamoknak higgadtan kell megközelíteni a bevándorlás kérdését, azt mondani, igen, szükségünk van a bevándorlásra. Nem egy új dolog, de el kell fogadnunk - állítja pofátlanul.

A javaslat tartalmaz egyfajta ,,kék kártya"-rendszert, az amerikai zöld kártyához hasonlóan teljes munka-, és szociális jogokat biztosítva.

A kék kártya szabad mozgást biztosítana az EU-ban, beleértve a szabad letelepedést a 27 tagország bármelyikében.

Múlt éjjel a brit Bevándorlás Figyelő munkatársa, Sir Andrew Green közölte, hogy Nagy-Britannia és Hollandia már így is a legzsúfoltabb ország Európában.
-Így a következő 25 évben hét, Birmingham nagyságú várost kellene építenünk a bevándorlóknak a kormány elvárásai szerint -mondta.

Szerinte az EU ,,egy méret mindenhez passzol" - politikája abszurd eredményekre vezet. Ezek képtelen helyzetet teremtenének, ha Nagy-Britanniában alkalmaznák őket. A kormánynak biztosítania kell, hogy ezek a munkavállalási engedélyek ne legyenek érvényesek az Egyesült Királyságba. Növekvő bevándorlás az utolsó, amire szükségünk van közelgő recessziónál. - közölte Sir Andrew Green.

Dominic Grieve ,,árnyék" belügyminiszter szerint amikor a miniszterek arról beszélnek, hogy erős intézkedéseket tesznek a bevándorlás ellenőrzésére, világos magyarázattal kell előállniuk, hogy a nemzeti politikát nem ásta alá Brüsszel a hátsó ajtón keresztül.

A brit Függetlenségi Pártt vezetője, Nigel Farge a tervezetről azt állította, hogy az egy ,,gyalázatos gaztett". -Minél korában szerzi vissza Nagy-Britannia az ellenőrzést a bevándorlás felett, annál jobb- állította.

A múlt decemberben Portugáliában aláírt Afrika-EU partnerségi megállapodás részeként született javaslat is figyelmeztet a bevándorlás negatív hatásaira, és az afrikaiak jobb integrációjának szükségességére hívja fel a figyelmet. Felhívja továbbá a figyelmet a már az EU-ban élő mintegy nyolcmillió illegális bevándorló helyzetének ,,könyörületes" megközelítésére.
Állítja álszent módon, hogy nem szabad a szabálytalan bevándorlókat bűnözőkként kezelni. Sokuk az otthoni nehézségek miatt keresik a szabadságukat vagy a megélhetésüket az EU-ban. Amíg az EU magasabb életszínvonalat biztosít a déli és a keleti országoknál, a csábítás létezni fog - különösen, ha van az EU-ban olyan munka, amilyen nekik is volt otthon. Persze, a bevándorlók tömeges bűnözéséről, beilleszkedni képtelenségéről már hallgat a javaslat.

A nyilatkozat felhívja az EU-t, hogy segítsen az afrikai kormányoknak, információs központok felállításában, hogy jobban tájékoztassanak az EU és Afrika közötti munkaerő-áramlásról.

Az első lépés munkaügyi központ felállítása volt hétfőn a Mali fővárosában, Bamakoban.

Tegnap a Daily Express kiderítette, hogy a bevándorláspolitika látszólagos ellentmondásaként több ezer bevándorlónak, mint a Maliból származó Kaanoute Tienynek, az EU öt és fél fontot fizet, ha visszatér Afrikába.

Nicolas Sarkozy francia elnök szeretne elfogadtatni egy EU-s tervet a bevándorlásra, mielőtt év végén leköszön az EU Tanácsának vezetői posztjáról. Ez a szerv hajtja végre a az Európai Bizottság által javasolt és az Európai Parlament által megtárgyalt javaslatokat.
Brice Hortefeux francia bevándorlási miniszter képviselte a 27 EU-tagállamot -Nagy-Britanniát is beleértve- egy sikeres nyugat-afrikai körutazáson, aminek a célja a stratégia kialakítása volt.

Elmúlt éjjel a brit Belügyminisztérium közölte, hogy Nagy-Britanniának nincs teendője az EU-s tervvel kapcsolatban.

A brit határőrség szóvivője javasolta, hogy segítsék a schengeni zónába vezető törvényes útvonalakat hirdetni, aminek Nagy-Britannia nem része. A schengeni zónának a legtöbb, de nem az összes tagország a része. A brit határőrség szóvivője szerint ezért az ország megtartja a szoros ellenőrzést az ország határain és menekültügyi rendszerén.

(Daily Express nyomán B.L. - Szent Korona Rádió)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bebocsáttatással, képtelenségéről, belügyminiszter, életszínvonalat, megközelítésére, tájékoztassanak, integrációjának, szükségességére, megélhetésüket, bevándorlóknak, ellensúlyozzák, intézkedéseket, munkavállalási, felállításában, legzsúfoltabb, szempontjából, beilleszkedni, bármelyikében, bevándorlókat, szabadságukat, függetlenségi, bevándorlásra, tagállamaiban, magyarázattal, termékenységi, portugáliában, megközelíteni, ellenőrzésére, bevándorlónak, tagállamoknak, elfogadtatni, könyörületes, kormányoknak, kirendeltség, adóbevételek, statisztikai, titkos hosszútávú, csökkenő születési, héten Maliban, első lépésként, hiány miatt, öregedő lakosság, alacsony termékenységi, következő évtizedekben, munkaképes korú, állami adóbevételek, társadalmi jólét, tagállamoknak higgadtan, bevándorlás kérdését, javaslat tartalmaz, amerikai zöld, szabad letelepedést, Európai Statisztikai Hivatal, Francoise Castex, Bevándorlás Figyelő, Andrew Green, Egyesült Királyságba, Dominic Grieve, Függetlenségi Pártt, Nigel Farge, Daily Express, Kaanoute Tienynek, Nicolas Sarkozy, Európai Bizottság, Európai Parlament, Brice Hortefeux, Szent Korona Rádió,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Föld napja  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Gizike bar...  Minden gyerek jó.  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Szent György nap  Naplemente  Gábor Dénes gondolata  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  A Föld napja  A keserű igazság  A könnyek összegyűjtése  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  próbáljuk ki az őszinteséget  Környezetvédelem  Szent György napi hiedelmek, s...  A Föld napja  Zilahy Lajos gondolata  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Jó éjszakát  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Naplemente  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Paul David Tripp Április 24  Ez a jó az alvásban.  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Ázzal aki csak szép  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Paul David Tripp Április 26  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  S a dalok tanulsága  A keserű igazság  Búzaszentelés  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  képre írva  Az elfogadásnak...  A boldogság ült a világvégén  György napra  Beney Zsuzsa - Tavasz  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Gömb  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
titkos hosszútávú, csökkenő születési, héten Maliban, első lépésként, hiány miatt, öregedő lakosság, alacsony termékenységi, következő évtizedekben, munkaképes korú, állami adóbevételek, társadalmi jólét, tagállamoknak higgadtan, bevándorlás kérdését, javaslat tartalmaz, amerikai zöld, szabad letelepedést, brit Bevándorlás, legzsúfoltabb ország, kormány elvárásai, méret mindenhez, kormánynak biztosítania, munkavállalási engedélyek, miniszterek arról, bevándorlás ellenőrzésére, nemzeti politikát, hátsó ajtón, brit Függetlenségi, bevándorlás felett, múlt decemberben, bevándorlás negatív, afrikaiak jobb, szabálytalan bevándorlókat, otthoni nehézségek, szabadságukat vagy, keleti országoknál, csábítás létezni, bevándorlók tömeges, nyilatkozat felhívja, afrikai kormányoknak, első lépés, szerv hajtja, sikeres nyugat-afrikai, stratégia kialakítása, brit határőrség, schengeni zónába, schengeni zónának, összes tagország, ország megtartja, szoros ellenőrzést, ország határain, bebocsáttatással, képtelenségéről, belügyminiszter, életszínvonalat, megközelítésére, tájékoztassanak, integrációjának, szükségességére, megélhetésüket, bevándorlóknak, ellensúlyozzák, intézkedéseket, munkavállalási, felállításában, legzsúfoltabb, szempontjából, beilleszkedni, bármelyikében, bevándorlókat, szabadságukat, függetlenségi, bevándorlásra, tagállamaiban, magyarázattal, termékenységi, portugáliában, megközelíteni, ellenőrzésére, bevándorlónak, tagállamoknak, elfogadtatni, könyörületes, kormányoknak, kirendeltség, adóbevételek, statisztikai, britanniában, egészségügyi, britanniának, szükségletei, évtizedekben, telepítésére, kapcsolatban, letelepedést, figyelmeztet, teremtenének, bevándorlóra, eredményekre, biztosítania, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.